כרית סבתא זו יצאה ממוסך בחצר האחורית לבית הזעיר

כרית סבתא זו יצאה ממוסך בחצר האחורית לבית הזעיר

This Granny Pad Went From Backyard Garage Tiny House

פרוייקט שיפוץ בית זעיר זה החל כאשר הזוג אילגה וקייל פרמנטייר שבסיאטל חיפשו מקום של בן משפחה מזדקן לגור בשכונת מייפל ליף שלהם. בגלל מחסור בדיור בר השגה בסיאטל, לא היה אפשרות לעבור לבית גדול יותר בעיר. אז מבוסס בסיאטל אדריכלות שיטות עבודה מומלצות הפך את מה שהיה פעם מוסך בחצר בית זעיר בגודל 571 מ'ר.

שבנה את קשת סנט לואיס
לפני שהפרויקט החל כאשר הפרמנטרים לא הצליחו למצוא דיור מתאים בשכונתם לאמם ....

לפני: הפרויקט החל כאשר הפרמנטירס לא מצאו דיור מתאים בשכונתם לאמם. עם משפחה גדלה והולכת, לא היה להם מספיק מקום בביתם כדי לספק את צרכיה ולשמור על הפרטיות שכולם מבקשים במשפחה - אך היה להם מוסך שהיה לו פוטנציאל.

לפני שיטות עבודה מומלצות ראו הסבת המוסך הקיים ללקוחות כפתרון מושלם. הצוות התחיל מ ...

לפני: Best Practice ראה המרת המוסך הקיים של הלקוח (ששימש בעבר כאחסון) כפתרון המושלם. הצוות התחיל מטביעת הרגל הקיימת והרחיב את החלל במדרון החצר.

החלק החיצוני של כרית הסבתא, כפי שכונה, מכוסה בחיפוי ארז אנכי בצבע שחור מוכתם לפרטיות ולמראה מלוטש. בפנים, לוחות דיקט בהתאמה אישית ומלוטשים בֵּטוֹן לחמם את הפריסה הפתוחה. המטבח ממוקם לאורך קיר אחד כדי לנצל את הנוף של החצר האחורית.

התמונה עשויה להכיל בחוץ דיור בניין טבע עץ צמח מקלט כפרי בית ועצי מחט

לאחר: פופ הוורוד על דלת הכניסה הוא מגע בלתי צפוי אך מהנה.

צילום: תמונות לבד

התמונה עשויה להכיל מכשיר לדלת ומקרר

לאחר: טביעת הרגל הקטנה של ההמרה אינה מורגשת בעיצוב ותכנון קפדני של החלל, מה שגורם לו להראות הרבה יותר פתוח ומרווח ממה שהוא נראה מבחוץ.

מיטה מול רעיונות לחלונות

התמונה עשויה להכיל בניין דיור טבע בחוץ מקלט כפרי בית כפרי

לאחר: חיפוי הארז האנכי של הקשר הצמוד עם כתם שחור יוצר מראה חיצוני מאופק שמרגיש רענן ומודרני. בנוסף, קו הגג הפשוט משתלב היטב עם העצים המחטניים של החצר.

צילום: תמונות לבד

התמונה עשויה להכיל בניין דיור בית קוטג 'בית גג עץ צמח בחוץ טבע מקלט כפרי וכפרי

לאחר: כרית הסבתא רוכנת לכיתה הטבעית של 6 מטר בחצר, מגשרת על הגובה כדי ליצור נפח בפנים.

צילום: תמונות לבד

הבית הזעיר, המואר במגוון חלונות גג מהתקרות המשופעות, מורכב מאזור מגורים, אוכל ומטבח, חדר שינה וחדר רחצה מרווח. החלל המוגבה מעל האמבטיה, אליו ניגש באמצעות סולם, ישמש לעת עתה כמחסן, אך ניתן להפוך אותו בקלות למשרד או לופט שינה, על פי צוות המעשים הטובים ביותר. הם גם ראו בשימושים עתידיים בחלל כיחידה אפשרית להשכרה, סטודיו, משרד או פרויקט מניב אחר למשפחה. הדירה עם תחזוקה נמוכה היא דוגמה מצוינת לאופן יצירת שטח הכרחי.

המטבח שהוצב באופן מרכזי ומואר בהיר היה חלק מהותי בתכנית עבור המשפחה. המבנה נשמר ...

המטבח, שהוצב באופן מרכזי ומואר בצורה בהירה, היה חלק חיוני בתכנית עבור המשפחה. המבנה הוחזק ברמה אחת לקידום הנגישות וההזדקנות במקום.

הליכה קצרה מהכניסה דרך חדר השינה מובילה אתכם לארון כביסה ולחדר הרחצה.

הליכה קצרה מהכניסה דרך חדר השינה מובילה אתכם לארון / כביסה ולחדר הרחצה.

איך לתלות אמנות עץ על הקיר

בניגוד לחלק החיצוני המלוטש, החלק הפנימי של ה- DADU הוא מלא וגדול עם לוחות דיקט ו ...

בניגוד לחיצוני החלקלק, החלק הפנימי של ה- DADU (מנותק יחידת דיור נוספת ) הוא מלא בהיר, מוגמר עם לוחות דיקט ורצפות בטון מלוטשות. מיצוי מרבי של 571 מטרים רבועים, צורה פשוטה של ​​העם וקווי הראייה מהדלת הקדמית לחצר האחורית יוצרים מרחב רגוע.

צילום: תמונות לבד

חנויות הרהיטים הטובות ביותר בניו יורק

ה- Granny Pad מציע תובנה לפתרונות אפשריים למשבר סבירות הדיור ואפשרות למגורים רב-דוריים כאשר אנשים מתמודדים לשמור על המשפחה במקום אחד, עם יוקרה נוספת של פרטיות ומרחב. זו גם הזדמנות לאדריכלים וחולמים להמציא עיצובים ייחודיים.

הלופט משמש כיום לאחסון אך יכול לשרת מספר רב של פונקציות על פי הצורך להתפתח טלוויזיה בחדר השינה השני של המשרד ...

הלופט משמש כיום לאחסון, אך יכול לשרת מספר רב של פונקציות בהתאם להתפתחות הצרכים: משרד, חדר שינה שני, חדר טלוויזיה ועוד. חדר השינה פתוח לאור ולשאר החלל כדי להקל על הנגישות וליצור את תחושת הנפח הטובה ביותר.

התמונה עשויה להכיל עץ לבוד עץ וריצוף

גרם המדרגות אל הלופט מרופד בחיפויי דיקט בהתאמה אישית ויש לו מעקה מפלדה וזכוכית ליתר ביטחון. חלל זה מספק חיבור מהיר לחצר האחורית העליונה ונקודת תצפית נהדרת לתצפית על החלל הרם שמתחת.

הקורות החשופות המפרטות דיקט חם ורצפה מלוטשת יוצרים סביבה מנחמת ועליזה עבור ה- DADU ....

הקורות החשופות, פירוט הדיקט החם והרצפה המלוטשת יוצרים סביבה מנחמת ועליזה עבור ה- DADU. אזור השינה הכבוי מעבר לפינה שומר על מגע וגם על פרטיות: שידת וינטג 'פשוטה המצוידת בפאנל אחורי צבוע ורוד חדש היא האלמנט היחיד שיוצר הפרדה צנועה של אזור המגורים והשינה.

דלת הולנדית המאפשרת גישה לחצר הצדדית נפתחת כדי לאפשר לזרום אוויר פנימה. תשתית הבטון היא ...

דלת הולנדית המאפשרת גישה לחצר הצדדית נפתחת על מנת לאפשר לזרום אוויר. תשתית הבטון מודגשת באפור, והצבע ממשיך את העיצוב הטבעי של הדלת. בכל צעד ושעל הדרך, צוות העיצוב בחר בקווים תואמים ומחברים, תוך מקסימום עקביות חזותית - ועוזר לחלל הקטן להרגיש מסודר.